Halmstads Rörjour Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Halmstads Rörjour Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Halmstads Rörjour Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Halmstads Rörjour Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Halmstads Rörjour Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Halmstads Rörjour Handelsbolag ska trivas.

Halmstads Rörjour Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Rörläggeri, service o nyinstallation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halmstads Rörjour Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Halmstads Rörjour Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Halmstads Rörjour Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-121163.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Halmstads Rörjour Handelsbolag är Svensson, Gunvor som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Svensson, Mats Bertil som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Halmstads Rörjour Handelsbolag har 916821-3834 som sitt organisationsnummer.