Handelsbolaget TRE SYSTRAR

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget TRE SYSTRAR är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget TRE SYSTRAR är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget TRE SYSTRAR är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget TRE SYSTRAR är ett Handelsbolag och skapades 1988-07-27. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget TRE SYSTRAR ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Serveringsrörelse (kaffe, läskedrycker o dyl) samt glace- försäljning och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget TRE SYSTRAR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Handelsbolaget TRE SYSTRAR och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget TRE SYSTRAR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget TRE SYSTRAR är Holmgren, Ella Inger Birgitta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Johansson, Ruth Lena-Britt som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Åstrand, Lisbeth Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget TRE SYSTRAR har 916821-4717 som sitt organisationsnummer.