Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag

Hallands län

Information

Immitations målning för inredning och möbler marmorering, trä, halvädelstenar, Tompe Loeil fantasier. (Verksam som hantverkare)

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Halmstad så är Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1988-11-25 så skapades Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag har haft det sedan 2002-01-21.

Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-21

916821-7496 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-8100060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas av Cavalli, Louise Maria Catharina. ; Prokurist Cavalli, Siv Marianne.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maria Krönlein Inredning och Design Handelsbolag är Cavalli, Louise Maria Catharina som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Cavalli, Siv Marianne som är född 1932 och har titeln Bolagsman, .