Widik Bilar Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Widik Bilar Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Widik Bilar Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Widik Bilar Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Widik Bilar Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-01-25. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Widik Bilar Handelsbolag ska trivas.

Widik Bilar Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Widik Bilar Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Widik Bilar Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Widik Bilar Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-100202.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Widik Bilar Handelsbolag är Widikson, Eva Barbro som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Widikson, Jan som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .

Widik Bilar Handelsbolag har 916821-8080 som sitt organisationsnummer.