Art-On Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Art-On Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Art-On Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Art-On Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Art-On Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-07-17. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Art-On Handelsbolag ska trivas.

Art-On Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och tjänster i konst, konsthantverk. Företagskonsulta- tioner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Art-On Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Art-On Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Art-On Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-122683.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Art-On Handelsbolag är Hedqvist, Eric Olof som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Hedqvist, Laila Elisabet som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Art-On Handelsbolag har 916822-3197 som sitt organisationsnummer.