ABR förvaltning Kommanditbolag

Hallands län

Information

ABR förvaltning Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I ABR förvaltning Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lyft- och Montageteknik West AB som är född och har titeln Komplementär, Lundqvist, Bo Michael som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med ABR förvaltning Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ABR förvaltning Kommanditbolag på telefon 035-44881.

Entreprenad inom bygg och transport. Förvaltning av fastigheter.

Idag är ABR förvaltning Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

ABR förvaltning Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ABR förvaltning Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och ABR förvaltning Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ABR förvaltning Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

ABR förvaltning Kommanditbolag har 916822-7255 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.