LJ Fresh Competence Kommanditbolag

Hallands län

Information

LJ Fresh Competence Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I LJ Fresh Competence Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jovalli, Lars-Gunnar som är född 1942 och har titeln Komplementär, Jovalli, Lena Ingegerd som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med LJ Fresh Competence Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LJ Fresh Competence Kommanditbolag på telefon .

Förebyggande friskträning, arb.fysiologiska och medicinska tester, rörlighetsanalyser, rådgivning och konsultativ verk- samhet, försäljning av utrustning samt därmed förenlig verk- samhet.

Idag är LJ Fresh Competence Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

LJ Fresh Competence Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LJ Fresh Competence Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och LJ Fresh Competence Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LJ Fresh Competence Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

LJ Fresh Competence Kommanditbolag har 916823-1703 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.