Michael Lundqvist Kommanditbolag

Hallands län

Information

Michael Lundqvist Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Michael Lundqvist Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Michael Lundqvist Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-29.

Michael Lundqvist Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-02-18. Men sedan 1998-01-01 så har Michael Lundqvist Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fredsborg , 305 93, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Michael Lundqvist Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5108011.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Michael Lundqvist Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Michael Lundqvist Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Åkeriverksamhet.

Firmatecknare för Michael Lundqvist Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Michael Lundqvist Kommanditbolag och det är följande personer, Lundqvist, Bo Michael som är född 1966 och har titeln Komplementär, Lundqvist, Anja som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Michael Lundqvist Kommanditbolag är 916823-4046.