Handelsbolaget Kareg

Hallands län

Information

916823-4483 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Kareg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Kareg är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Handelsbolaget Kareg finns i.

Handelsbolaget Kareg har varit registrerat sedan 1991-03-07 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Kareg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Handelsbolaget Kareg är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Kareg är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Kareg så kan ni göra det på telefon genom 035-40320 eller genom brev på följande adress:
Hakvingev. 4, 302 65, Halmstad

Konsultverksamhet i marknadsföring och bokföring, fastighets- service såsom städ och mindre reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Kareg och det är Kis, Cornelia som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Kis, Iuliu som är född 1946 och har titeln Bolagsman,