Alfabet Mode Handelsbolag

Hallands län

Information

916823-4913 är organisationsnummer för bolaget Alfabet Mode Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfabet Mode Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Alfabet Mode Handelsbolag finns i.

Alfabet Mode Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-04-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfabet Mode Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Alfabet Mode Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Alfabet Mode Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Alfabet Mode Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-32304 eller genom brev på följande adress:
Bergsstigen 5, 302 70, Halmstad

Grafisk formgivning, försäljning av presentartiklar, anläggningsarbeten inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfabet Mode Handelsbolag och det är Rundgren, Carl Fredrik som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Rundgren, Ulla Margareta som är född 1942 och har titeln Bolagsman,