Stall Athena Handelsbolag

Hallands län

Information

Stall Athena Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Stall Athena Handelsbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Athena Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Stall Athena Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall Athena Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekebergs Gård Pl 2126, 310 31, Eldsberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-43111.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Stall Athena Handelsbolag har idag 916823-5613 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Athena Handelsbolag

Hästvård, uthyrning av stallar och ridhus, bygg- och fastighetsservice, handel med salt och emballageprodukter samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Stall Athena Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkesson, Lysette Camilla som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Mats Stefan som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .