L o Ps Garage Handelsbolag

Hallands län

Information

L o Ps Garage Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som L o Ps Garage Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L o Ps Garage Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1991-10-18. Men sedan 1992-01-01 så har L o Ps Garage Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Storängsv. 52, 612 42, Finspång. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L o Ps Garage Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-10016.

Halmstad arbetar för att bolag som L o Ps Garage Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för L o Ps Garage Handelsbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Handel med konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för L o Ps Garage Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till L o Ps Garage Handelsbolag och det är följande personer, Winberg, Curt Elis Göran som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Winberg, Curt Peter som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Winberg, Kerstin Astrid Margareta som är född 1927 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för L o Ps Garage Handelsbolag är 916823-7718.