K-Tec maskinservice Handelsbolag

Hallands län

Information

916824-2205 är organisationsnummer för företaget K-Tec maskinservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K-Tec maskinservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som K-Tec maskinservice Handelsbolag finns i.

K-Tec maskinservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-08-21 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för K-Tec maskinservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

K-Tec maskinservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för K-Tec maskinservice Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med K-Tec maskinservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7108060 eller genom brev på följande adress:
Fibulav. 12, 302 59, Halmstad

Konsultverksamhet inom mekaniska branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med K-Tec maskinservice Handelsbolag och det är Lundgren, Kerstin Elisabet som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Kjell-Åke som är född 1953 och har titeln Bolagsman,