BESAM DATA HANDELSBOLAG

Hallands län

Information

BESAM DATA HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Halmstad. I BESAM DATA HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nord, Benny Raymond som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Nord, Helena Margareta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BESAM DATA HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BESAM DATA HANDELSBOLAG på telefon 035-220200.

Systemering, programering och konsultverksamhet inom dator- branschen, försäljning av data och datorprodukter, ekonomi- administration samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BESAM DATA HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BESAM DATA HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BESAM DATA HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BESAM DATA HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BESAM DATA HANDELSBOLAG så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

BESAM DATA HANDELSBOLAG har 916824-3138 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.