Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1992-11-26. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag ska trivas.

Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reklam och media konsult.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-214590.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag är Nordin, Jan Ture som är född 1952 och har titeln Komplementär, Backe, Carl Magnus som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .

Informationsbyrån i Halmstad Kommanditbolag har 916824-3575 som sitt organisationsnummer.