Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri

Hallands län

Information

916824-6404 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri finns i.

Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri har varit registrerat sedan 1993-09-10 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri så kan ni göra det på telefon genom 035-54675 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 16, 310 44, Getinge

Måleriverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Evert Nilssons Måleri och det är Nilsson, Anne-Marie som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Evert Ingemar som är född 1942 och har titeln Bolagsman,