GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag

Hallands län

Information

916824-6669 är organisationsnummer för verksamheten GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag finns i.

GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-10-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-922315 eller genom brev på följande adress:
Källöfjordsg. 2, 418 72, Göteborg

Försäljning av företagsinformation.

Det finns olika personer som har en koppling med GEOGRAFISKA KARTGUIDEN Handelsbolag och det är Wihlander, Jan Gösta Rickard som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Wihlander, Patrik Jan Gösta som är född 1966 och har titeln Bolagsman,