BAXARNA Handelsbolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Handelsbolag som heter BAXARNA Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar BAXARNA Handelsbolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

BAXARNA Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1993-12-28 så har BAXARNA Handelsbolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är BAXARNA Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med BAXARNA Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stålverksg. 1, 302 45, Halmstad. Vi ni istället prata med BAXARNA Handelsbolag så kan ni göra det på 035-158765.

Flytt- och serviceverksamhet samt grossistverksamhet. Köp, försäljning, magasinering och bytesverksamhet av secondhandvaror samt med ovanstående förenlig verksamhet. Bilreparationer och fordonsunderhåll. Köp och försäljning av allt som förekommer i dödsbo och sterbhus. Fastighetsförvaltning och underhåll med ovanstånde förenlig verksamhet. Legotillverkning av kopplingar. Uthyrning av bygg och arbetsmaskiner. Handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Brissman, Per Magnus som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Spjuth, Christer Mikael som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

BAXARNA Handelsbolag har 916824-7543 som sitt organisationsnummer.