Roos & Rosén Handelsbolag

Hallands län

Information

Roos & Rosén Handelsbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Roos & Rosén Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roos & Rosén Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Roos & Rosén Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-02-28. Men sedan 1990-01-01 så har Roos & Rosén Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Eketångav. 32, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roos & Rosén Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0346-57917.

Halmstad arbetar för att företag som Roos & Rosén Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Roos & Rosén Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Teknisk konsult såsom konsult inom mätteknik och ytmätning, organisationskonsult, försäljning och tillverkning av hantverk samt presentbutik.

Firmatecknare för Roos & Rosén Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roos & Rosén Handelsbolag och det är följande personer, Roos Rosén, Lena Maria som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Rosén, Bengt-Göran Wallentin som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Roos & Rosén Handelsbolag är 916840-5984.