Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är ett av dem. Statusen för Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är ett Kommanditbolag och skapades 1990-11-28. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad ska trivas.

Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, värdepapper och bedriva hotellrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8984284.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad är Hospitium Fastigheter AB som är född och har titeln Komplementär, Hospitium AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolaget Grand Hotel i Halmstad har 916845-5237 som sitt organisationsnummer.