Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är ett Handelsbolag och skapades 1975-02-14. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning ska trivas.

Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Maskinuthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-54190.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning är Allbjer, Elsie Lilian Marlen som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Allbjer, Hans Tomas som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Allbjers Maskinuthyrning har 949200-8629 som sitt organisationsnummer.