Stall Nanett Kommanditbolag

Hallands län

Information

969614-3479 är organisationsnummer för företaget Stall Nanett Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Nanett Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Stall Nanett Kommanditbolag finns i.

Stall Nanett Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-04-24 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Nanett Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Stall Nanett Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stall Nanett Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Stall Nanett Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-137532 eller genom brev på följande adress:
Fröböke, 310 38, Simlångsdalen

Handel med hästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Nanett Kommanditbolag och det är Holmberg, Tommy Jan-Olof som är född 1942 och har titeln Komplementär, SimSalaBim Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,