Grahns Skaparlya Handelsbolag

Hallands län

Information

Grahns Skaparlya Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Grahns Skaparlya Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Grahns Skaparlya Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Grahns Skaparlya Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1995-09-07. Men sedan 2004-05-06 så har Grahns Skaparlya Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nylannav. 9, 310 38, Simlångsdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grahns Skaparlya Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-122085.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Grahns Skaparlya Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Grahns Skaparlya Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Musikunderhållning.

Firmatecknare för Grahns Skaparlya Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grahns Skaparlya Handelsbolag och det är följande personer, Grahn, Jenny Birgitta som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Grahn, Samuel Arvid Anders som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Grahns Skaparlya Handelsbolag är 969617-7154.