Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1996-04-23. Men sedan 1996-01-01 så har Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 4 A, 302 49, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-216633.

Halmstad arbetar för att företag som Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Tvätteri

Firmatecknare för Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag och det är följande personer, Fager, Kent Michael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars Magnus som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Vatten i Centrum Tvätten Halmstad Handelsbolag är 969626-2105.