Kommanditbolaget Pråmen

Hallands län

Information

969628-0982 är organisationsnummer för företaget Kommanditbolaget Pråmen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Pråmen är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Kommanditbolaget Pråmen finns i.

Kommanditbolaget Pråmen har varit registrerat sedan 1996-06-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Pråmen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kommanditbolaget Pråmen är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Pråmen är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Pråmen så kan ni göra det på telefon genom 040-200900 eller genom brev på följande adress:
Sylg. 5, 218 71, Tygelsjö

Äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Pråmen och det är Åkerman Management AB som är född och har titeln Komplementär, Moarten Holding AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Åkerman, Eva Gunilla Frideborg som är född 1947 och har titeln Prokurist, Åkerman, Rolf Anders som är född 1947 och har titeln Prokurist,