SGE Transport Adviser Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och SGE Transport Adviser Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och SGE Transport Adviser Handelsbolag är ett av dem. Statusen för SGE Transport Adviser Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

SGE Transport Adviser Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-09-09. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som SGE Transport Adviser Handelsbolag ska trivas.

SGE Transport Adviser Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult och rådgivare inom transporter, godshantering och logistik. Kunskapsförmedling, utbildning och kursverksamhet inom samma område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SGE Transport Adviser Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SGE Transport Adviser Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med SGE Transport Adviser Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-120105.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med SGE Transport Adviser Handelsbolag är Eriksson, Eva Viola som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Heléne-Charlotte som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Sven Gunnar som är född 1931 och har titeln Bolagsman, .

SGE Transport Adviser Handelsbolag har 969629-8489 som sitt organisationsnummer.