SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

969632-7338 är organisationsnummer för bolaget SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag finns i.

SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-11-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Thomas Kjöller ensam.

Vill ni komma i kontakt med SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-125737 eller genom brev på följande adress:
Snöstorpsv. 80, 302 48, Halmstad

Montering av solfilm samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SolfilmsXperten i Halmstad Handelsbolag och det är Kjöller, Thomas Rindom som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Speljak, Zvonimir Willy som är född 1967 och har titeln Bolagsman,