Palustre Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Palustre Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Palustre Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Palustre Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Palustre Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-12-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Palustre Handelsbolag ska trivas.

Palustre Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom lantbrukssektorn samt förvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Palustre Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Palustre Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Palustre Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-38137.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Palustre Handelsbolag är Bengtsson, Lennart Emanuel som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Pehrson, Inger Helena som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Palustre Handelsbolag har 969633-8418 som sitt organisationsnummer.