Handelsbolaget FUTAGJO

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget FUTAGJO är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget FUTAGJO är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget FUTAGJO är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget FUTAGJO är ett Handelsbolag och skapades 1997-02-24. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget FUTAGJO ska trivas.

Handelsbolaget FUTAGJO är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildning och kursverksamhet inom sjukvård, handel med sjukvårdsprodukter, datautrustning, fastigheter och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget FUTAGJO inte är momsregistrerat.

Idag är Handelsbolaget FUTAGJO och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget FUTAGJO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-134306.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget FUTAGJO är Pak, Gabrielle Agneta som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Pak, John Kwang Moon som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget FUTAGJO har 969635-7988 som sitt organisationsnummer.