Hadar Hallström Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Hadar Hallström Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hadar Hallström Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hadar Hallström Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hadar Hallström Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-09-02. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hadar Hallström Handelsbolag ska trivas.

Hadar Hallström Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tandläkarepraktik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hadar Hallström Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-11.

Idag är Hadar Hallström Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hadar Hallström Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-37019.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hadar Hallström Handelsbolag är Hallström, Eva Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Hallström, Per Gunnar Hadar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

Hadar Hallström Handelsbolag har 969641-7790 som sitt organisationsnummer.