Rotorp's tryckeri Handelsbolag

Hallands län

Information

969644-0248 är organisationsnummer för företaget Rotorp's tryckeri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rotorp's tryckeri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Rotorp's tryckeri Handelsbolag finns i.

Rotorp's tryckeri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-10-27 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rotorp's tryckeri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Rotorp's tryckeri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Rotorp's tryckeri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Rotorp's tryckeri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-32206 eller genom brev på följande adress:
Sagov. 8, 302 70, Halmstad

Tryckeriverksamhet - grafisk produktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Rotorp's tryckeri Handelsbolag och det är Ingelmo, Karl Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Svensson, Ulf Jörgen som är född 1956 och har titeln Bolagsman,