Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag

Hallands län

Information

Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiebolaget Nygaards Trädgårdsodlingar som är född och har titeln Komplementär, Nygaard, Hans Sankey Harald som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Nygaard, Teddy Christer Dannevik som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag på telefon .

Odling av akvarieväxter.

Idag är Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

Nygaards Akvarieväxter Kommanditbolag har 969656-8899 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Hallands län.