CTK Maskin och handel Handelsbolag

Hallands län

Information

CTK Maskin och handel Handelsbolag är ett bolag som finns i Halmstad. I CTK Maskin och handel Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Krönlein, Carl Caspar Magnus som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Krönlein, Tage Magnus Anders som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med CTK Maskin och handel Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CTK Maskin och handel Handelsbolag på telefon .

Köp, försäljning, uthyrning, reparation samt förädling av inventarier och maskinell utrustning för industri, jord och skogsbruk. Handel och förvaltning av värdepapper. Med ovanstående förenlig verksamhet.

Idag är CTK Maskin och handel Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

CTK Maskin och handel Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CTK Maskin och handel Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och CTK Maskin och handel Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CTK Maskin och handel Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

CTK Maskin och handel Handelsbolag har 969662-1953 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.