Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter

Hallands län

Information

Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2000-03-16. Men sedan 2000-03-27 så har Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kantarellv. 11, 310 42, Haverdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-124826.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Fritidsverksamhet, byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter och det är följande personer, Westbeck, Margot Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Westbeck, Ulf Carl Johan som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Westbeck Aktiviteter är 969667-3822.