Juristtjänst MB Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Juristtjänst MB Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Juristtjänst MB Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Juristtjänst MB Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Juristtjänst MB Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2000-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Juristtjänst MB Kommanditbolag ska trivas.

Juristtjänst MB Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Juridisk rådgivning och verksamheter som berör området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Juristtjänst MB Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Juristtjänst MB Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Juristtjänst MB Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-37772.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Juristtjänst MB Kommanditbolag är Björnsson, Maine Birgitta som är född 1946 och har titeln Komplementär, Björnsson, Karl Johan som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Juristtjänst MB Kommanditbolag har 969670-2274 som sitt organisationsnummer.