Humania Medical Kommanditbolag

Hallands län

Information

Sjukvård, konsulttjänster inom hälso-sjukvård, utbildning, handel med medicin-teknisk utrustning. Fastighetsförmedling, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Humania Medical Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Halmstad så är Humania Medical Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2001-01-12 så skapades Humania Medical Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel Humania Medical Kommanditbolag har haft det sedan 2002-01-21.

Humania Medical Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-21

969674-9838 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Humania Medical Kommanditbolag och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Humania Medical Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 035-52184 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Humania Medical Kommanditbolag är Gustafsson, Per Anders Gunnar som är född 1959 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Ann-Sofie Birgitta som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .