Stall Göransson Handelsbolag

Hallands län

Information

Stall Göransson Handelsbolag är en verksamhet som finns i Halmstad. I Stall Göransson Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Ann-Louise som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Göransson, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Göransson, Carl-Magnus Bertil som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Göransson, Carl-Otto David som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Ljungek, Alf Elis Roland som är född 1935 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stall Göransson Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stall Göransson Handelsbolag på telefon 035-56466.

Tävling med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stall Göransson Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stall Göransson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stall Göransson Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-10 och Stall Göransson Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stall Göransson Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Carl-Otto David Göransson.

Stall Göransson Handelsbolag har 969675-3921 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.