Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Kommanditbolag som heter Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2001-06-13 så har Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2001-07-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skjutbanev., 302 30, Halmstad. Vi ni istället prata med Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag så kan ni göra det på 035-122033.

Bolaget skall bedriva pelargonodling.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Aktiebolaget Nygaards Trädgårdsodlingar som är född och har titeln Komplementär, Nygaard, Hans Sankey Harald som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Nygaard, Teddy Christer Dannevik som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Nygaards Pelargonodl Kommanditbolag har 969678-5162 som sitt organisationsnummer.