Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-05-16. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag ska trivas.

Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-10. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-837900.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag är Fastighets AB Torgmunken som är född och har titeln Komplementär, Fastighetsbolaget HalmstadGruppen Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Torgmunken 1 Kommanditbolag har 969680-5069 som sitt organisationsnummer.