Stall Hakri Handelsbolag

Hallands län

Information

969682-4011 är organisationsnummer för bolaget Stall Hakri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Hakri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Stall Hakri Handelsbolag finns i.

Stall Hakri Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-12-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Hakri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Stall Hakri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Stall Hakri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Stall Hakri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-38449 eller genom brev på följande adress:
Fjellalunda Lyckebo, 305 92, Holm

Travhästuppfödning med tävlingsverksamhet, handel med hästar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Hakri Handelsbolag och det är Kristiansson, Ann-Sofie som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Kristiansson, Ingvar Henrik som är född 1978 och har titeln Bolagsman,