B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag

Hallands län

Information

969690-3971 är organisationsnummer för företaget B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag finns i.

B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-12-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-180280 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B Sjögren i Halmstad Kommanditbolag och det är Fastighets AB Provaren som är född och har titeln Komplementär, Sjögren, Bo Kenneth som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Sjögren, Bo Patric som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Sjögren, Paul Adam som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare,