Slottsmöllans Service Center Handelsbolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Slottsmöllans Service Center Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Handelsbolag. Slottsmöllans Service Center Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Slottsmöllans Service Center Handelsbolag är momsregistrerat sedan2003-04-18 och har organisationsnummer 969692-5537.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6948096 alternativt besöka eller skicka post till Slottsmöllans Service Center Handelsbolag på följande adress Slottsmöllan, 302 31, Halmstad.

Slottsmöllans Service Center Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-04-18.

I Slottsmöllans Service Center Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Service tjänster såsom städning av kontor, industri samt i hem. VVS installationer och konsultation. Miniatyrgolf inomhus samt restaurang, pub ochkonferens mässverksamhet, festarrangemang, företags arrangemang och därmed förenlig verksamhet.