Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Halmstad här finns det många olika Handelsbolag. Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag är momsregistrerat sedan2003-05-01 och har organisationsnummer 969692-8275.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 035-129002 alternativt besöka eller skicka post till Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag på följande adress Rundan 65, 302 53, Halmstad.

Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-05-01.

I Trädgård och sånt konsulterna i Halmstad Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Allt i trädgård förekommande arbeten och göromål året om, tillverkning och försäljning av slöjdalter, halmarbeten samt blomsterarrangemang.