Calypso Mechatronics Handelsbolag

Hallands län

Information

Calypso Mechatronics Handelsbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Calypso Mechatronics Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Calypso Mechatronics Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-10.

Calypso Mechatronics Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-04-23. Men sedan 2007-05-10 så har Calypso Mechatronics Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ljungg. 8, 302 47, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Calypso Mechatronics Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6561655.

Halmstad arbetar för att företag som Calypso Mechatronics Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Calypso Mechatronics Handelsbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Utveckla och sälja mekatroniska produkter dvs. produkter med elektronisk styrning för att utföra mekanisk rörelse ex. robotar, självgående dammsugare och gräsklippare.

Firmatecknare för Calypso Mechatronics Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Calypso Mechatronics Handelsbolag och det är följande personer, Hilmersson, Anders Mattias som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Paulsson Liljeqvist, Ulf S C som är född 1981 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Calypso Mechatronics Handelsbolag är 969693-2616.