DA Webbgalleriet Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och DA Webbgalleriet Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DA Webbgalleriet Handelsbolag är ett av dem. Statusen för DA Webbgalleriet Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

DA Webbgalleriet Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DA Webbgalleriet Handelsbolag ska trivas.

DA Webbgalleriet Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget kommer att arrangera mässor samt driva hemsida or på internet där mässutställare kan visa och sälja sina varor och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DA Webbgalleriet Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är DA Webbgalleriet Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med DA Webbgalleriet Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med DA Webbgalleriet Handelsbolag är Björk, Ann-Britt Christin som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Hallberg, Rolf Dennis som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

DA Webbgalleriet Handelsbolag har 969697-3917 som sitt organisationsnummer.