Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag

Hallands län

Information

Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-01-08.

Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-11-20. Men sedan 2004-01-08 så har Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Astrakang. 8, 310 41, Gullbrandstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8187136.

Halmstad arbetar för att bolag som Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Byggnadsverksamhet såsom handel med byggvaror, konsultuppdrag inom byggbranschen, handel med aktier och värdepapper, äga och förvalta fastigheter.

Firmatecknare för Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag och det är följande personer, Berg, Kent Jonas Magnus som är född 1943 och har titeln Komplementär, Narozna, Barbara Renata som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Bygg M. Kenth Berg Kommanditbolag är 969697-6357.