Laxviks Fastigheter Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-04-01. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Laxviks Fastigheter Kommanditbolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-03.

Idag är Laxviks Fastigheter Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Laxviks Fastigheter Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Laxviks Fastigheter Kommanditbolag är Laxviks El AB som är född och har titeln Komplementär, Lindberg, Anna Carina som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, Lindberg, Mats Joakim som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, .

Laxviks Fastigheter Kommanditbolag har 969700-4415 som sitt organisationsnummer.