Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag

Hallands län

Information

Grafisk produktion, layout, hemsidestillverkning, reklam och originalarbete såsom tryckfärdiga original, visitkort, brev- papper, foldrar, t-shirts, namnbrickor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Halmstad så är Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2004-05-18 så skapades Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag har haft det sedan 2004-06-17.

Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-17

969701-7698 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-4921051 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Originalbyrån i Halmstad Handelsbolag är Karlsson, Helene Ösp som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Wallinder, Maria Christina som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .