Lypson Intelligenta System Handelsbolag

Hallands län

Information

Konsultverksamhet avseende maskinvara och utgivning av programvara och elektronik såsom tillverkning av spel för datorer och spelkonsoler, elektroniska läromedel och böcker, konstruktionsverksamhet. Konsultverksamhet avseende system- och programvara såsom analysering, konstruktion och programmering. Elektroniska läromedel och böcker. Datanät, installation, databehandling, databasverksamhet, personalutbildning i datoranvändning. Försäljning av datorprogram och spel. Utveckling av reklammaterial för webbsidor. Utveckling av webbsidor. Försäljning av webbsidor. Försäljning av reklammaterial för webbsidor. Konsultering inom data. Konsultering inom försäljning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lypson Intelligenta System Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Halmstad så är Lypson Intelligenta System Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2004-06-21 så skapades Lypson Intelligenta System Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Lypson Intelligenta System Handelsbolag har haft det sedan 2004-08-09.

Lypson Intelligenta System Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

969702-4777 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Lypson Intelligenta System Handelsbolag och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Lypson Intelligenta System Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-6555883 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lypson Intelligenta System Handelsbolag är Lysek, Michal Tomasz som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Persson, Kent Tobias som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .