AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag

Hallands län

Information

969702-8984 är organisationsnummer för företaget AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag finns i.

AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-07-26 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-06-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-04.

AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Karlsson, Kurt Anders Peter

Vill ni komma i kontakt med AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-0404033 eller genom brev på följande adress:
Växjöv., 302 44, Halmstad

Handel med snabbmat, dagens lunch och catering.

Det finns olika personer som har en koppling med AJAC Snabbmat Restauranger Handelsbolag och det är Karlsson, Anna Eva Sofi som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Kurt Anders Peter som är född 1944 och har titeln Bolagsman,